Нов секретар има Община Момчилград

Зихни Дурмуш е назначен за временно изпълняващ длъжността секретар на община Момчилград. Заповедта за назначението му е подписана от кмета на общината Илкнур Кязим.
Зихни Дурмуш е роден в Момчилград през 1985 година. Завършил е бакалавърска степен по специалност "Строителство на сгради и съоръжения" във ВСУ "Любен Каравелов" - София. През 2016 г. защитава магистратура "Управление на проекти в строителството" в Университета по архитектура, геодезия и строителство в София. Трудовият стаж на Зихни Дурмуш започва в администрацията на Община Момчилград през 2011 година като експерт "Строителен контрол и инвестиционна дейност". През 2014 г. е назначен в Министерството на регионалното развитие и благоустройство за сътрудник по управление на европейските проекти и програми, където работи 6 години. От началото на 2020 година е експерт "Европейски програми и проекти" в община Момчилград.
Зихни Дурмуш е участвал в програмирането на Оперативна програма "Региони в растеж" 2014-2020. Има опит в мониторинга на различни големи проекти, реализирани в общините Бургас и Русе, както и в оценката на проектни предложения по ОПРР. Владее много добре английски език.

 

Печат Е-мейл

Побратимени общини

Община ИзмитГоляма Община БурсаОбщина Байрамич

Община БорноваОбщина Язмос