Сунай Хасан откри 7-мото държавно първенство по тенис на маса за ветерани

Кметът на община Момчилград Сунай Хасан откри официално 7-мото държавно отборно първенство по тенис на маса за ветерани - мъже и жени. В него се включиха 15 отбора с 50 състезатели от 10 клуба в цяла България. На церемонията по откриването присъстваха Здравка Йорданова, президент на Българската мастърс Федерация по тенис на маса, заместник кметът на община Момчилград Мехмед Мехмед, секретарят Бахатдин Ахмедов и президентът на СКТМ "Родопи" Ерсин Юмер.

"Особено ми е приятно да ви приветствам с "Добре дошли" в Момчилград. Ние като община полагаме нужните усилия за развитието на тениса на маса, както и на останалите спортове", заяви кметът Сунай Хасан. Той допълни, че базата за тренировки и състезания по тенис на маса е била основно ремонтирана и разширена, с което се дават отлични условия за развитието на този вид спорт.
"Благодарни сме за прекрасните условия, които както винаги община Момчилград осигури за провеждането на първенството", заяви Здравка Йорданова. Тя връчи на Сунай Хасан почетен плакет на Федерацията по тенис на маса.
След официалната церемония кметът на Момчилград демонстрира уменията си да играе тенис на маса и направи демостративна игра с президентът на СКТМ "Родопи" Ерсин Юмер.
Първенството ще продължи до 2 септември.

DSC 0012

DSC 0022

DSC 0029

Печат Е-мейл

Побратимени общини

Община ИзмитГоляма Община БурсаОбщина Байрамич

Община БорноваОбщина Язмос