Момчилградчани посрещнаха Новата година на централния площад

Написано от editor на .

Няколкостотин жители и гости на Момчилград посрещнаха Новата 2019 година на централния площад в града. Над 2 часа продължи общоградското веселие, организирано от общината. В много настроение, музика и танци премина последния час от отиващата си година. Дошлите на площада бяха поздравени от кмета на община Момчилград Сунай Хасан.

"Градът ни се превръща в достоен европейски град. Работихме с високи темпове, за да реализираме всеки един от приоритетите, които си поставихме преди 3 години. Постигнахме завидни успехи и в социалната дейност, в грижата за подрастващите, развивахме и благоустроявахме града и останалите населени места. 
2019 година ще е годината на проектите, насочени към всяко едно населено място в общината, към всеки един от вас. 2019 година ще е годината на видимите промени в нашата община. Проекти, които коренно ще променят самочувствието на момчилградчани", заяви Сунай Хасан. Той благодари специално на секретаря на общината Бахатдин Ахмедов и на Мюзейда Пашаллъ, началник отдел "Хуманитарни дейности", които организираха новогодишното тържество. 
Новата година в Момчилград настъпи с букет от фойерверки, а за всички присъстващи имаше бяло и червено вино, осигурено от общината. След тостовете беше разиграна томбола. Голямата награда беше телевизор, а специалната награда на кмета - спа уикенд за двама във Велинград, бяха раздадени и битови електоуреди. След изтеглянето на печелившите, празненството на площада продължи с пълна сила. IMG fd6ff7aaf8da039a3594c2710d1c293c V

Публикувано в Новини

Печат