Сунай Хасан получи наградата "Smart City"

Кметът на община Момчилград Момчилград получи наградата "Smart City" в  тазгодишния национален конкурс "Кмет на годината", който се организира от  портала на българските общини "Кмета БГ". Това се случи на специална  церемония, проведена в Зала 6 на НДК в София.
"Тази награда е за цялата община Момчилград - за всички жители и колегите от общинска администрация", заяви по време на церемонията Сунай Хасан. Той припомни, че това е втората национална награда, която се присъжда на община 
Момчилград през последната седмица. Преди броени дни Сунай Хасан получи приза за "Динамично развиваща се община в туризма" на Министерство на туризма.
"Искам специално да благодаря на д-р Ахмед Доган, който 20 години ми оказва доверие и благодарение на него съм израсъл като политик и съм стигнал дотук.  Аз няма да се кандидатирам за кмет на предстоящите избори. Независимо от това ще работя със всички сили, за да може новият кандидат-кмет на община Момчилград Илкнур Кязим да спечели изборите", каза още Сунай Хасан.

Печат Е-мейл

Побратимени общини

Община ИзмитГоляма Община БурсаОбщина Байрамич

Община БорноваОбщина Язмос