Грейна елхата в центъра на Момчилград

Написано от editor на .

Коледно-новогодишната елха в градския парк на Момчилград грейна предпразнично. Светлините й бяха запалени от кмета на общината Илкнур Кязим. Това стана на специално празненство, подготвени от талантливите деца на Момчилград, които създадоха много настроение с изпълненията си на откритата сцена. Официални гости на тържеството бяха председателят на общинския съвет Ерсин Метин, заместник кметът Алие Ибрахим и секретарят на общината Бахатдин Ахмедов. 

По време на празничния концерт Дядо Коледа и Снежанка раздаваха лакомства на публиката, а фея върху кокили предизвика възхищението на всички присъстващи. Кулминацията на тържеството беше огнено шоу, което ръководството на общината осигури като символичен подарък за децата на Момчилград.
"Нека всички светлини тази вечер са моите светли пожелания за предстоящите празници. Нека новата 2020 година ни донесе много топлина в отношенията, мир в нашите души и здраве в семействата ни. Нека да споделяме празниците си, независимо от религията, която изповядваме, защото истинският празник е споделения празник", заяви преди да запали светлините на елхата Илкнур Кязим.

DSC 0067
DSC 0075
DSC 0084
DSC 0085
DSC 0091
DSC 0094
DSC 0101
DSC 0106
DSC 0111
DSC 0113
DSC 0131
DSC 0152

Публикувано в Новини

Печат