Момчилградчанин стана полицай на годината

На официална церемония младши инспектор Бисер Чаушев в ГПУ- Момчилград към ГДГП, водач на служебното куче Хас, стана „Полицай на годината“. Голямото отличие му бе връчено от министъра на вътрешните работи Младен Маринов. Наградата е за доказан висок професионализъм, за множество успешни оперативно-издирвателни мероприятия и съществен принос за недопускане на нелегални мигранти да преминат незаконно през държавната граница на Р България.

„Достойни са ежедневните Ви усилия в името на обществото. Предизвикателствата пред МВР растат, но целият екип доказа, че може да се справи с тях. Благодаря на Вас и на семействата Ви за търпението към работата в полза на всички български граждани“. С тези думи министърът на вътрешните работи Младен Маринов се обърна към колегите си, отличени на тържествената церемония „Полицай на годината 2019“.
26-то издание на тържествената церемония „Полицай на годината 2019“ уважиха народни представители, зам.-главният прокурор Иван Гешев, председателят на ДАНС Димитър Георгиев, бивши министри на вътрешните работи и главни секретари на МВР, полицейски аташета.
Раздадени бяха четири индивидуални и четири колективни награди, както и две поощрителни и две – за граждански принос. Част от отличените получиха и награди от Прокуратурата на Р България.

Печат Е-мейл

Побратимени общини

Община ИзмитГоляма Община БурсаОбщина Байрамич

Община БорноваОбщина Язмос