Отбелязахме Деня на хумора и сатирата

По случай 1-ви април - Международния ден на шегата община Момчилград, съвместно с МКБППМН и ЦОБ организираха междуучилищна сценична надпревара за забавно представление с музика, шеги и танци. Артистичното надиграване се проведе на 31.03.2016 год. на сцената в градски парк „Нури Адалъ“, като в него участваха всички училища от общината, както и представители на ОДК - Момчилград.

Участниците-веселяци бяха оценявани по шестобалната система от осемчленно жури, което даде оценки за артистичност, костюм/декор, дикция и синхрон на участниците. Общо 12 изяви забавляваха и разсмиваха публиката и същевременно с това се надпреварваха и за голямата награда - екскурзия, която организаторите подариха на победителя.

Повече от два часа скечове пълни със сатира, хумор, забава и шеги, разсмиваха публиката, която се оказа по-многобройна от предвидените места за зрителите, за което допринесе и хубавото време. Имаше и въпроси с награди за публиката, както и забавни игри за всички присъстващи.

За победител журито определи представителите на СОУ „Н. Й. Вапцаров“ – сборна група, а утешителната награда отиде при ОДК.

Победителите бяха наградени от заместник-кмета по образование Ерол Мехмед, който подсказа, че екскурзията ще е с образователна цел и нейната дестинация ще се изясни след допълнителна среща с преподаватели от училището.

a2DSC 0131

a3DSC 0115

a4DSC 0155

a5DSC 0192

a6DSC 0195

a7DSC 0211

a8DSC 0234

Печат Е-мейл

Побратимени общини

Община ИзмитГоляма Община БурсаОбщина Байрамич

Община БорноваОбщина Язмос