Сунай Хасан участва в ифтар на момчилградчани в Бурса

Написано от editor на .

Кметът на община Момчилград Сунай Хасан участва в благотворителна вечеря /ифтар/ в Бурса. Тя беше организирана от тамошното сдружение на момчилградчани, които поканиха официално и ръководството на община Момчилград. Освен Сунай Хасан във вечерята участва Бахатдин Ахмедов. Около 300 изселници от Момчилград и района се включиха във вечерята.

Кметът на община Момчилград поздрави участниците в благотворителната вечеря със свещения месец Рамазан и благодарности от името на момчилградчани за пакети с хранителни продукти, които всяка година сдружението дарява в община Момчилград преди големия празник. Представители на организацията раздадоха 850 пакета на социално слаби.

„Радвам се, че не сте забравили корените си, продължавате да поддържате контакт помежду си и никога не късате връзка с родния край. Момчилград е в Бурса, Бурса е в Момчилград”, заяви пред насъбралите се Сунай Хасан.

„Човек никога не може да прекъсне връзките с родното си място. Част от сърцето му винаги остава там”, заяви председателят на сдружението на момчилградчани Хасан Йозтюрк.cid BB55B1E8 7503 4DE8 94FC 0A61978CD03Bhome

Публикувано в Новини

Печат