Обявление

Община Момчилград  на основание чл.124б, ал.2 от ЗУТ обявява на заинтересованите лица, че на основание чл.150 от ЗУТ, със заповед № РД-19-209/12.05.2021г. на Кмета на община Момчилград е разрешено изработване комплексен проект за инвестиционна инициатива със следните самостоятелни съставни части:

                -Специализирана план-схема, част „Електрическа” към ПУП-ПЗ;

                -Технически инвестиционен проект, за обект: „Външно ел.захранване на „Многофамилна жилищна сграда с магазин за хранителни стоки и подземен гараж” в УПИ І, кв.52 по ПУП на гр.Момчилград, обл.Кърджали с териториален обхват: УПИ І „за жилищно строителство и трафопост”, кв.54,улична регулация между осови точки 221, 276 и 275 и УПИ І, кв.52 по рег. и кад. План на гр.Момчилград

                Заповедта се намира в стая № 23, етаж трети в сградата на община Момчилград с адрес: гр. Момчилград ул. 26-ти декември № 12.

                Заповедта подлежи на обжалване от заинтересованите лица чрез органа, издал акта, пред Административен съд – Кърджали по реда на чл. 215 от ЗУТ в 14-дневен срок от съобщението й на заинтересованите лица при условията и по реда на АПК.

                                                                                                                         Община Момчилград

Печат Е-мейл

Побратимени общини

Община ИзмитГоляма Община БурсаОбщина Байрамич

Община БорноваОбщина Язмос