Ще се проведе конкурс "Любимите места на Момчилград"

Община Момчилград организира конкурс за най-атрактивна фотография под мотото "Любимите места на Момчилград". Идеята е участниците да популяризират най-посещаваните места на територията на общината. Конкурсът е част от инициативите, посветени на Международната среща на момчилградчани "Момчилград винаги в сърцето ми", която ще се проведе от 25 до 30 юли.
Необходимо е желаещите да се включат в конкурса да изпратят авторски фотографии на различни забележителности – културни, природни, археологически, исторически. Всички снимки ще бъдат публикувани на официалната страница на Община Момчилград във фейсбук, а получилите най-много харесвания ще бъдат представени на изложба на открито в градския парк по време на международната среща на момчилградчани. За трите най-добрите фотографии са предвидени награди.
Участниците могат да изпратят до 3 снимки на различни 3 места на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Посочват се трите имена, местоположение на обекта и телефон за връзка. Заявки за участие са подават до 17.00 часа на 15 юли.

Печат Е-мейл

Побратимени общини

Община ИзмитГоляма Община БурсаОбщина Байрамич

Община БорноваОбщина Язмос