Напълно са обновени всички корпуси на детската ясла в Момчилград /Видео/

С изцяло обновен корпус отбелязаха 1 юни най-малките възпитаници на детските ясли в Момчилград. Напълно ремонтирани са салона за тържество и спорт и прилежащите помещения - санитарен възел и кухненски бокс. Закупено е и ново обзавеждане. С ремонта приключи цялостното вътрешно обновяване на детското заведение. Преди 2 години Община Момчилград със собствени средства ремонтира един от корпусите. Детските ясли в града се посещават целогодишно от 40 деца. За тях днес бе организирано специално тържество за 1 юни. Гости бяха кметът Илкнур Кязим и ресорният заместник-кмет Гюлюзар Исмаил. Пред тях малчуганите представиха богата програма с танци и песни, към които се включиха гостите и учителите.
"Образованието е един от основните приоритети на община Момчилград, а качественото образование изисква и създаването на добри условия. Голяма част от деня на децата минава тук и ние се постарахме да създадем допълнителни удобства и уют", заяви кметът на община Момчилград Илкнур Кязим.

2023 06 01 11 53 52 178

 

Прикачени документи:
ВръзкаОписаниеРазмер на файла:Създаден
Достъп по връзката (https://www.youtube.com/watch?v=zE4ZbphBTq0&t=15s)watchВидео от отбелязването на Международния ден на детето в детската ясла в Момчилград 0 КБ01.06.2023г.

Печат Е-мейл

Побратимени общини

Община ИзмитГоляма Община БурсаОбщина Байрамич

Община БорноваОбщина Язмос