"Old School Band" свириха за почитателите на рока в Момчилград

Кърджалийската група "Old School Band" свири за почитателите на рока в Момчилград. Групата изнесе почти двучасов концерт на площада в центъра на родопския град. Проявата беше част от културната програма, посветена на деветата международна среща на момчилградчани "Момчилград винаги в сърцето ми". Бандата майсторски изпълни голям брой световни рок хитове, както и популярни парчета на български групи.

Днес проявите, посветени на международната среща, продължават. Най–добрите играчи на тенис на маса демонстрират уменията си в спортна зала СКТМ „Родопи“. В 18.00 часа на стадион „Хасан Семерджи“ публиката ще гледа футбол, игран от ветерани.
В събота, когато е последния ден от международната среща на момчилградчани, е предвидено да има състезание по борба в градския парк „Нури Адалъ“ от 9.00 часа. От 10,30 часа пак в градския парк ще се проведе празник за децата, които ще се забавляват с Пипи Дългото чорапче и "Вълшебни работилници". Финалът на срещата ще бъде поставен същата вечер на централния градски площад. Фолклорна програма ще представи група „ТАНЦА НА ВЯТЪРА“, ще има приветствия от присъстващи официални гости. Вечерта ще завърши с концерт с участието на фолк – певицата Анелия.

Печат Е-мейл

Побратимени общини

Община ИзмитГоляма Община БурсаОбщина Байрамич

Община БорноваОбщина Язмос