Момчилград се готви за седмата международна среща

За седма поредна година Момчилград ще посрещне гости от цял свят. Традиционната международна среща, наречена „Момчилград завинаги в сърцето ми“, ще се проведе както винаги в последната седмина на месец юли. Предвидена е богата програма, която започва от 25 юли и продължава до 30 юли.

На срещата са поканени гости от България и чужбина, както и всички почетни граждани. От общинското ръководство отправят покана към всички, свързали по някакъв начин живота си с Момчилград, да посетят родопския град в последната седмица на месеца. По време на традиционната среща ще се отбележи и 90-годишнината от създаването на читалище „Нов живот“, което е емблематична културна институция в Момчилград.

„С радост ще посрещнем нашите земляци отново на родна земя. Тук са нашите корени, а връзката с родния край и с Момчилград остава за цял живот. Традиционната среща на момчилградчани  предоставя възможност да се видим с наши близки, роднини, съседи, приятели. Ще си припомним миналото и ще  празнуваме заедно“, заяви кметът на Момчилград Сунай Хасан.

Yazdır e-Posta

Kardeş belediyeler

Община ИзмитГоляма Община БурсаОбщина Байрамич

Община БорноваОбщина Язмос   

Bize ulaşın

Momçilgrad Belediyesi,

26 dekemvri sok. No 12 

Kırcali İli p.k. 6800

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Başkanlık

(00359) 3631/ 6051; 7841; 7849

Yardım Hattı

(00359) 3631/6527; 7019; 7865

Telif Hakkı © 2024 Open Source Matters. Tüm Hakları Saklıdır.
Joomla!, GNU Genel Kamu Lisansı altında dağıtılan özgür bir yazılımdır.