Местните данъци и такси в Момчилград вече могат да се плащат онлайн

 
Нова услуга дава възможност на гражданите да проверяват и да заплащат в реално време налични задължения, свързани с местни данъци и такси през Портала за достъп до електронно административно услуги – https://egov.bg/wps/portal/egov/nachalo. Услугата е разработена от Министерството на електронното управление и чрез нея могат да се плащат данък смет, данък за движимо или недвижимо имущество и др.
Плащането се извършва през Системата за електронно плащане с кредитна или дебитна карта през централен виртуален ПОС терминал, за което не се дължат преводни такси и комисионни.
За целта, след като се регистрират, потребителите на Портала трябва да влязат в раздел „Моето пространство“, след което да продължат към „Проверка на задължение за местни данъци и такси“ и да потвърдят избора си. Системата автоматично проверява за задължения на потребителя. При наличие на задължения, те могат да бъдат платени по реда на тяхното възникване – от по-старо към по-ново.
На снимките можете да проследите всички необходими стъпки за извършване на онлайн плащане на местни данъци и такси след регистрирането на потребителите.
Можете да посетите сайта на Община Момчилград, където е разработена нова секция с подробна информация за новата услуга https://www.momchilgrad.bg/mdt

Печат Е-мейл

Побратимени общини

Община ИзмитГоляма Община БурсаОбщина Байрамич

Община БорноваОбщина Язмос