Тенисистите от "Родопи" завършиха сезона без загуба

"Родопи" завърши без загуба редовния сезон в група "Б" по тенис на маса при жените. За отбелязване е, че отборът от Момчилград участва в първенството със състава си за кадетки. По този начин от следващия сезон те ще се състезават в "А" група, което е второ ниво в тениса на маса след Висшата лига.
Сезонът е успешен и за кадетите на клуба, които завършват сезона в група "В-3" при мъжете без загуба. По този начин те се класират на третото ниво на тениса на маса у нас.
"Родопи" приключи сезона в група "Б" при жените, където се състезава с кадетки в състав: Елиф Ибрям, Есел Ибрахим, Сезен Мустафа и Селен Мустафа. Те постигнаха пет убедителни победи срещу „Стоянстрой 2“-Пловдив, „Марек 76“-Дупница, „Асарел Медет“-Панагюрище, „Сирис“-Челопеч и „Марек Дигеста спорт“-Дупница.
Мъжкият отбор на "Родопи" в група "В-3", където участва с кадети е в състав: Ивайло Караусев, Окан Джелил, Айтунч Юсеин и Джанер Юсеин. Те спечелиха четири победи срещу «Пазарджик 3“, „Бриз“-Поморие, „Орфей“-Смолян и „Загорец“-Нова Загора.
Община Момчилград поздравява СКТМ "Родопи" - Момчилград за постигнатите резултати и пожелава на ръководството и състезателите нови успехи през следващия сезон!

Печат Е-мейл

Побратимени общини

Община ИзмитГоляма Община БурсаОбщина Байрамич

Община БорноваОбщина Язмос