Легендарните "Диана Експрес" ще участват във фестивала "Нощта на Орфей"

Легендарната българска рокгрупа "Диана Експрес" ще изнесе концерт на тракийското светилище край момчилградското село Татул.
Рокдинозаврите ще са гвоздеят в програмата на десетото издание на фестивала Нощта на Орфей, който се организира от община Момчилград. Фестът ще се проведе на 18 юни, събота от 20 часа и 30 минути край археологическия комплекс.
Това е първото гостуване на рокаджиите в района за последните 2 десетилетия. "Диана Експрес" ще изпълни вечните си хитове, с които са израсли поколения българи.
Освен рокдинозаврите в "Нощта на Орфей" ще могат да се чуят изпълненията на трио "Хот Тринг". Техните парчета са в стил латино.
По традиция всички дошли на фестивала ще бъдат посрещнати от домакините с чаша вино. Организаторите на "Нощтна на Орфей" обещават невероятни изпълнения на балет Fire Soul и незабравимо огнено шоу.
От Момчилград организират и безплатен транспорт за желаещите да посетят фестивала. Автобуси ще тръгнат в 19 часа от паргинга на Дома на културата в Кърджали. В Момчилград автобусите ще тръгнат в 19,30 часа от паркинга пред общината.

Печат Е-мейл

Побратимени общини

Община ИзмитГоляма Община БурсаОбщина Байрамич

Община БорноваОбщина Язмос