Съобщение относно изработен предварителен проект на Общ устройствен план на общината и екологична оценка към него

Община Момчилград уведомява жителите, че е изработен предварителен проект на Общ устройствен план на общината и екологична оценка към него. След запознаване с плана ще бъде организирано обществено обсъждане. Мнения и препоръки ще се приемат до 31 юли 2016г. в сградата на общината - стая 19 от арх. Мехмед Мюмюн и на е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Общия устройствен план на общината се определя преобладаващото предназначение и начин на устройство на отделните структурни части на територията. След 01.01.2019г. ще може да се сменя предназначение и да се строи само в зони, определени с плана.

Прикачени документи:
ВръзкаОписаниеРазмер на файла:Създаден
Достъп по връзката (http://www.momchilgrad.bg/images/news/obsht_ustroystven_plan/Ekologichna_ocenka.zip)Ekologichna_ocenka.zipЕкологична оценка434197 КБ02.07.2016г.
Достъп по връзката (http://www.momchilgrad.bg/images/news/obsht_ustroystven_plan/OUP_Momchilgrad.zip)OUP_Momchilgrad.zipОбщ устройствен план - предварителен проект 410516 КБ02.07.2016г.
Достъп по връзката (http://www.momchilgrad.bg/images/news/obsht_ustroystven_plan/Obyasnitelna_zapiska.pdf)Obyasnitelna_zapiska.pdfОбяснителна записка81801 КБ02.07.2016г.

Печат Е-мейл

Побратимени общини

Община ИзмитГоляма Община БурсаОбщина Байрамич

Община БорноваОбщина Язмос