Стартира държавното първенство по тенис на маса в Момчилград

65 участника от 14 мъжки и 2 женски отбора от цяла България участват в държавното първенство по тенис на маса за ветерани в Момчилград, което се провежда под патронажа на кмета на общината инж. Сунай Хасан. Стартът на шампионата беше даден в петък. Гости на официалното откриване бяха кметът на Момчилград инж. Сунай Хасан и Здравка Йорданова, президент на „Българската мастърс Федерация“.

„Момчилград е с дългогодишни традиции в тениса на маса“, заяви пред спортистите ветерани инж. Сунай Хасан. Той допълни, че също както много момчилградчани е тренирал този спорт.

„Приятно изненадана съм от посрещането в Момчилград“, каза Здравка Йорданова. Тя връчи на кмета на общината почетен плакет на федерацията.

Вицепрезидентът на Международната асоциация по тенис на маса за ветерани Димитър Караиванов прочете поздравителе адрес към участниците в първенството от шампиона Даниела Гергелчева, която е почетен гражданин на Момчилград. Кметът инж. Сунай Хасан, Здравка Йорданова и президентът на местния спортен клуб по тенис на маса в Ерсин Юмер получиха купи, спечелени на различни състезания от Гергелчева.

След официалната част инж. Сунай Хасан и Димитър Караиванов направиха кратък демонстационен мач по тенис на маса.

tenis veterani 5

tenis veterani 2

tenis veterani 4

tenis veterani 3

Печат Е-мейл

Побратимени общини

Община ИзмитГоляма Община БурсаОбщина Байрамич

Община БорноваОбщина Язмос